Velkommen til Vikane Hyttetun

Det over 100 år gamle gardstunet er ombygd og restaurert til gode, komfortable hytter der du enno kan kjenna den koselege, gammaldagse atmosfæren.

Overnatting

Den gamle løa er ombygd til 3 leiligheter med god standard. Her kan du anten bu i Stallen, Fjoset eller Løa. Og sjølvsagt er det gamle Huset eit godt alternativ. Les meir om hyttene våre.
© Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland.

Fasilitetar

Det er gratis wifi, og kvar hytte har TV med mange kanalar. I kjellaren er det vaskerom med tilgang til vaskemaskin og tørketrommel. Der finn du også hjartestartar. Me har også lagt opp to ladepunkt for el-bil.
Stue

Badstova og grillstova

Ved stranda ligg badstova og badestampen. Der ligg òg grillstova som blir nytta til servering for grupper. Der kan du nyta god, heimelaga mat.
Oppdekka spisebord
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.